Skip to the content

Over Powerpeers

Samen Groener met Powerpeers

Super groen! Dat is Powerpeers. Bij ons krijg je écht groene energie uit Nederland. Dat betekent altijd 100% groene stroom en 100% groen gas voor wie dat wil. Niet voor niets zijn we door de Consumentenbond uitgeroepen tot de groenste stroomleveranciers van Nederland.

Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. 

Groen en sociaal

Onze missie is om het leven samen groener te maken door de duurzaamste energie met elkaar te delen. Dit doen we door onze klanten aan elkaar te verbinden: opwekkers die stroom over hebben met afnemers die stroom nodig hebben. Zo maken we optimaal gebruik van de opgewekte energie en zorgen we voor elkaar én voor een groener Nederland. Want uiteindelijk moeten we het samen doen. En als jij weet waar jouw stroom vandaan komt - of naartoe gaat - is dat toch een stuk leuker?

Energietarieven & contracten

Bij Powerpeers kun je kiezen voor een contract met een vaste prijs voor 1 of 3 jaar (prijszekerheid). Of voor een flexibel contract, voor nieuwe klanten is dat het modelcontract en voor bestaande klanten het variabele contract. Beide zijn maandelijks opzegbaar. 

Update: op dit moment bieden we aan nieuwe klanten alleen het modelcontract aan. Dat heeft te maken met de huidige hoge energietarieven.

Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

100% groene energie

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.