Skip to the content

Over Powerpeers

Groen en duurzaam

Powerpeers is een duurzaam gedreven energiebedrijf. Wij zijn een tussenpersoon voor mensen en partijen die zelf stroom opwekken en mensen die graag willen weten waar hun stroom vandaan komt. Hoe dat werkt, zie je in deze video. Wij geloven in een groene toekomst - en dat we die samen moeten en kunnen bereiken. 

 

Powerpeers wordt gesteund door Vattenfall. We geloven net als hen dat we naar een toekomst moeten zonder het gebruik van fossiele brandstoffen.

Stroom van en voor elkaar

Powerpeers = 100% groene stroom. De stroom komt van zonnepanelen in je buurt, van andere bewoners in de wijk, lokale bedrijven of bijvoorbeeld de sportvereniging. Vaak wekken deze panelen meer op dan dat de eigenaar op dat moment nodig heeft. Wij zorgen dat die stroom dan verdeeld wordt en terecht komt bij mensen in de omgeving. Dat kan heel gericht in bijvoorbeeld je eigen wijk of binnen je eigen club mensen, maar dat hoeft niet. Waar het ons om gaat is dat we samen optimaal gebruik maken van energie en zo zorgen voor elkaar én voor onze wereld. Want uiteindelijk moeten we het samen doen. En als jij weet waar jouw stroom vandaan komt - of naartoe gaat - is dat toch een stuk leuker? Precies. Daarom vinden wij 'Groen voor elkaar' een opgewekt verhaal.

Stap ook over naar Powerpeers!

  • 100% groene, lokale en herleidbare stroom
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Word onderdeel van de community om Nederland groener te maken
Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €240,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.