Skip to the content
Word Opwekker Bij Powerpeers

Word opwekker bij Powerpeers

Heb je zonnepanelen op je dak of laat je die binnenkort installeren? En wil je je opgewekte energie graag delen? Dat kan via ons online platform! Volg deze 6 stappen en word onze nieuwste Powerpeer.

1. Installeer zonnepanelen

Als je al zonnepanelen hebt kun je deze stap natuurlijk overslaan. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan onze tips voor het installeren van zonnepanelen. Als je panelen geïnstalleerd zijn, kun je je aanmelden.

2. Meld je aan

Online meld je je makkelijk en snel aan als klant. Daarbij geef je in je online dashboard aan dat je zelf energie opwekt. Je geeft een inschatting van het aantal kWh’s dat je verwacht te leveren en te verbruiken. Op basis hiervan berekenen we je maand- en jaarbedrag. 

3. Nodig je vrienden uit

Powerpeers staat voor samen groene stroom delen. Ook met je vrienden, familie, buren of collega's! Nodig ze uit met jouw persoonlijke link in je online dashboard. Als ze overstappen, profiteren jullie allebei van €75 vriendenkorting. Mooi meegenomen toch?

4. Wek je eigen zonne-energie op

Aangemeld? Check. Vrienden uitgenodigd? Top. De rest van het werk is voor je zonnepanelen. Op zonnige dagen wek je bijvoorbeeld meer stroom op dan je zelf nodig hebt. Als jij dan lekker op het strand van het mooie weer zit te genieten, profiteren onze andere Powerpeers van alle stroom die jij met je zonnepanelen opwekt.

5. Ontvang een terugleververgoeding

Via je online dashboard zie je dagelijks hoeveel energie je hebt geleverd en wie er gebruik van heeft gemaakt. De energie die je teruglevert, salderen we uiteraard met de energie die je hebt verbruikt. Als je meer energie teruglevert dan je verbruikt, ontvang je daarvoor een terugleververgoeding. Jouw groene stroom is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Als opwekker ben je heel belangrijk. Met mensen zoals jij bouwen we een netwerk van opwekkers van duurzame energie en versnellen we samen de energietransitie. Meer weten? Lees nu hoe dat werkt.

Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

100% groene energie

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.