Onze website in een nieuw groen jasje: Lees meer
Energie vergelijken

23 augustus 2023

Energie vergelijken

Heb jij al een energiecontract, maar twijfel je om over te stappen? Dan is het tijd om energie te vergelijken. Lees nu waarom dit handig is én wat je bij Powerpeers allemaal krijgt. 

Waarom energie vergelijken?

Hoe beter je energie vergelijkt, hoe beter je contract! Er zijn veel verschillende aanbieders en pakketten op de markt. Hoe weet je wat het beste bij jou past? Door over te stappen, kun je behoorlijk wat geld besparen. Een lage prijs is mooi, maar vergelijk vooral ook op duurzaamheid en voorwaarden. Zo draag jij een steentje bij aan een groenere toekomst! Je kunt natuurlijk ook letten op beoordelingen van anderen. Dit is hoe dat bij ons zit.

Energie vergelijken: dit hebben wij jou te bieden

 1. 100% groene stroom uit Nederland
  Lokale zonne-, wind- of waterenergie.
 2. Stroom van andere Powerpeers met zonnepanelen
  Zij delen hun teveel aan energie met jou.
 3. Aangevuld door zelfgekozen bronnen
  Zoals windmolens bij boeren op het land.
 4. Gas met CO2-compensatie
  Namens jou steunen we duurzame projecten wereldwijd.
 5. Inzicht in je gebruik via je dashboard
  Bekijk 24/7 online waar je stroom vandaan komt.

Meer weten over onze energie? Bekijk al onze bronnen.

Deel je energie met de rest van Nederland

Heb jij zonnepanelen? Goed bezig! Wat jij te veel aan stroom opwekt, kan een ander goed gebruiken. Bij ons deel je jouw zonne-energie met andere Powerpeers uit je buurt. Goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Krijg een terugleververgoeding

Aan het einde van het jaar berekenen we hoeveel stroom jij gebruikt en gedeeld hebt. Leverde je meer stroom dan dat je gebruikte? Dan ontvang je een gunstige terugleververgoeding! De hoogte van je terugleververgoeding is afhankelijk van je contract en vind je terug op de onze pagina over terugleveren en salderenWord opwekker bij Powerpeers en profiteer.

Makkelijk energie vergelijken en overstappen

Bij Powerpeers bereken je je maandbedrag binnen enkele minuten online. We zetten de pakketprijzen voor je naast elkaar. Dit maakt het energie vergelijken een stuk makkelijker! Voor de overstap hoef je zelf niks te regelen, wij helpen jou daarbij. Klaar voor jouw groene stap voorwaarts? Stap direct over.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 23-08-2023. Het kan zijn dat inhoud en/of cijfers in de tussentijd zijn veranderd.