Powerpeers marketing stage

Wil jij ervaring opdoen in viral marketing en duurzame energie? Ben je een gedreven teamplayer die in korte tijd veel wil leren? En lijkt het je tof om aan commerciële experimenten te werken die klanten ertoe bewegen om hun vrienden uit te nodigen? Dan willen we jou spreken voor een marketing stage bij Powerpeers, het deelplatform voor duurzame energie! Met een viraal groeimodel willen wij ervoor zorgen dat de transitie naar duurzame energie veel en veel sneller gaat. Heb jij ook deze ambities? Check de vacature hieronder.

De stage

Als marketing stagiair(e) ben je een volwaardig teamlid, waarbij je veel kan leren in korte tijd en een tastbare bijdrage levert aan het succes van Powerpeers. Ons doel is om meer nieuwe Powerpeers klanten te werven via bestaande klanten. Je werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van experimenten om erachter te komen wat goed werkt om huidige klanten te bewegen om hun vrienden, buren en bekenden uit te nodigen om ook klant te worden. Wij noemen dat ‘member-get-member’, het wordt ook wel referral marketing genoemd, of viral growth. Je werkt in een team van marketeers, product manager, front-end developer en data analist. Voor deze full-time stage bieden we een vergoeding van 500 euro bruto per maand en tijdens je stage krijg je een telefoon en laptop in bruikleen. Lengte van de stage in overleg.

Eigenschappen waar we naar zoeken:

  • Gedreven, pro-actief, neemt eigenaarschap over werk
  • Snel leren: ‘hongerig’ naar feedback
  • Gestructureerd denken en fact-based
  • Goed kunnen samenwerken

Over Powerpeers

Wij geloven dat ieder individu een wezenlijk verschil kan maken in de transitie naar schone energie en daarvoor hebben we een energie deelplatform gemaakt. Op het Powerpeers deelplatform bieden mensen met zonnepanelen en windmolens hun schone energie aan en verdienen daar wat extra’s aan. Powerpeers klanten kiezen zelf hun energiebronnen, bijvoorbeeld zonne-energie van vrienden, familie, of mensen uit de buurt. Zo draagt iedere Powerpeer bij aan de transitie naar schone energie: wanneer je schone energie afneemt en wanneer je energie deelt. Zie voor meer info powerpeers.nl/over-ons

Iedere collega bij Powerpeers is behulpzaam en toegankelijk en daardoor hebben we een prettige en informele werksfeer. Ons kantoor staat in Amsterdam Zuidoost, waar we samen lunchen en borrelen.

Geïnteresseerd? Mail een korte motivatie en CV naar sophie.degoeij@powerpeers.com