Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Gemiddelde cijfers per onderdeel

  • Service 7,9
  • Prijs 8,2
  • Duurzaamheid 8,0
  • Mijn omgeving 7,8
  • Communities 7,6

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

0
Afnemer uit Groningen

2018-12-22

"1) Het email adres die ik kopieer van jullie site klopt niet. Krijg steeds een melding terug. 2) Kan jullie telefonisch niet bereiken. 3) Bij start alleen overname elektrisch, geen gas...geen navraag hierover. Ik heb een andere leverancier benaderd."

6
Afnemer W verschuur uit Emst

2018-12-22

"Ik ga alleen voor de premie"

10
Opwekker Henk Vermeulen uit Leiderdorp

2018-12-22

"Eigenlijk is het heel simpel. Powerpeers is uit ideele motieven ontstaan, en ze geven een prima vergoeding voor extra opgewekte Kw."

8
Opwekker uit Giessenburg

2018-12-22

"ik vindt het overzichtelijk en leuk om te kijken hoeveel energie je opwekt en deelt met andere"

8
Opwekker Henk Maneschijn uit Nijverdal

2018-12-22

"De bereikbaarheid is een groot pluspunt voor powerpeers en het deskundig personeel die alle tijd voor je hebben."

8
Opwekker P.A. de Rouw uit Roosendaal

2018-12-22

"Moeilijk om een beoordeling te maken daar ik nog weinig te maken heb gehad met problemen."

9
Opwekker Bernard uit Loosdrecht

2018-12-22

"Gewoon doorgaan. Goed bezig"

8
Afnemer uit Nijmegen

2018-12-22

"Opgave per maand van gebruik, ook tov verwachte gebruik, en tov landelijk gemiddelde heel prettig."

7
Opwekker uit Gemert

2018-12-22

"Ik lever zelf energie via extra zonnepanelen. Heb geen kennissen die mijn stroom kunnen afnemen. Mij is onduidelijk hoe ik toch aan afnemers kom."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Bedankt voor je beoordeling. Ken je zelf niemand die jouw stroom kan afnemen, dan zorgt Powerpeers er via een automatische toewijzing voor dat ook jij afnemers hebt. Zo kun je alsnog jouw geleverde stroom delen met andere Powerpeers!"

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy