Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Gemiddelde cijfers per onderdeel

  • Service 7,9
  • Prijs 8,2
  • Duurzaamheid 8,0
  • Mijn omgeving 7,8
  • Communities 7,6

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

8
Afnemer Valerie uit Weert

2018-12-23

"Ook ik wil liefst niet teveel betalen. Alles draait helaas om geld in de wereld. Als het dan toch iets meer verantwoord mogelijk is...altijd fijn. Een mooi en gezond 2019.. Valerie"

8
Opwekker Hans Rouw uit Duivendrecht

2018-12-23

"goed concept, goede prijzen"

9
Opwekker Huub uit Tuitjenhorn

2018-12-23

"Ik gebruik de app nog niet en vergelijk mijn meter ook niet met de gegevens die op de site staan. Dus daar kan ik niet over oordelen. Wat ik gewoon zo leuk vind is de site waarop alle gegevens staan. Van opbrengst tot afname van vrienden. En de overige bronnen die aangesloten worden. Er komen er volgens mij steeds meer. Leuk toch met zonnepanelen!! Alhoewel ik me wel afvraag of de techniek zo ver is dat mijn energie direct naar mijn vrienden gaat. Ik ga uit van het idee en die vind ik erg leuk!"

9
Opwekker uit Nijkerk

2018-12-23

"Zeer goedkoop,behulpzaam en vriendelijk als je contact met ze opneemt"

8
Afnemer uit Beverwijk

2018-12-23

"ben tevreden"

2
Afnemer uit Serooskerke

2018-12-23

"De overstap is door Powerpeers niet geregeld na afloop van het beëindigen van mijn toen lopende contract bij een andere leverancier. Powerpeers heeft het contract meteen omgezet, wat ik niet meteen door had, waarna ik van mijn lopende leverancier een boete moest betalen vanwege voortijdig afsluiten. De overstap naar Powerpeers heeft me dus alleen maar méér gekost."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Het is altijd vervelend te horen dat er iets mis is gegaan bij de overstap. Normaal gesproken verloopt dit allemaal soepel. Alleen in uw geval dus niet. Wij doen er alles aan onze overstapservice naar tevredenheid te laten verlopen. Daarbij hanteren wij een ingangsdatum wanneer uw oude contract afloopt om zo eventuele opzegboetes te vermijden."

8
Afnemer uit Wageningen

2018-12-23

"Ik vind de site zeer overzichterlijk, je kan zo zien wat je verbruikt en waar je energie vandaan komt."

9
Opwekker Henk uit Best

2018-12-23

"App werkt prima en is een aanvulling op zuinig omgaan met energie."

9
Opwekker Jos uit Strijen

2018-12-23

"Verrassend!"

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy