Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

5
Afnemer N. A. Haveman. uit Alphen aan den Rijn

2018-12-23

"Dit jaar ben ik voor het eerst klant bij powerpeers, omdat deze leverancier één van de groenste leveranciers was en een aantrekkelijke welkomstprijs had. De reclame en berichten die ik ontvang zijn weinig interessant. Ze gaan meestal over het installeren van zonnepanelen, ik ben alleen, dus dit is niet snel rendabel. Ook de nieuwe tarieven zijn niet interessant, want ik krijg geen idee van de kosten volgend jaar tegen de nieuwe tarieven tegenover de kosten van het huidige jaar. Veel belangrijker: ik heb sinds het lid worden vanaf afgelopen 1 maart nog geen enkel idee van mijn verbruik of het wel/niet kloppen van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit vanwege het ontbreken van een slimme meter. Gezien veel huizen dit hebben zou m.i. een goede service beginnen met een mogelijkheid om je verbruik bij te houden t.o.v. het voorschotbedrag. Dit zou middels een app kunnen die maandelijks vraagt om je standen in te geven. Deze mogelijkheid online is sowieso een goede stap om het eigen verbruik te kunnen monitoren. De app/mogelijkheid online zou ook kunnen aangeven hoe je verbruik is ten opzichte van een vergelijkbaar huis/huishouden. Dit was bij Greenchoice, mijn vorige leverancier, wel het geval. Ook kwam daar de mogelijkheid voorbij om winddelen te kopen, dit is voor mij bijvoorbeeld interessanter dan zonnepanelen. Kortom: de service en informatie zou meer op maat kunnen en zou als insteek moeten hebben om het verbruik inzichtelijk te maken en om te besparen op je verbruik. Graag verneem ik uw reactie. Vriendelijke groet, Nick Haveman."

8
Afnemer uit Assen

2018-12-23

"Prima service"

8
Afnemer Valerie uit Weert

2018-12-23

"Ook ik wil liefst niet teveel betalen. Alles draait helaas om geld in de wereld. Als het dan toch iets meer verantwoord mogelijk is...altijd fijn. Een mooi en gezond 2019.. Valerie"

8
Opwekker Hans Rouw uit Duivendrecht

2018-12-23

"goed concept, goede prijzen"

9
Opwekker Huub uit Tuitjenhorn

2018-12-23

"Ik gebruik de app nog niet en vergelijk mijn meter ook niet met de gegevens die op de site staan. Dus daar kan ik niet over oordelen. Wat ik gewoon zo leuk vind is de site waarop alle gegevens staan. Van opbrengst tot afname van vrienden. En de overige bronnen die aangesloten worden. Er komen er volgens mij steeds meer. Leuk toch met zonnepanelen!! Alhoewel ik me wel afvraag of de techniek zo ver is dat mijn energie direct naar mijn vrienden gaat. Ik ga uit van het idee en die vind ik erg leuk!"

9
Opwekker uit Nijkerk

2018-12-23

"Zeer goedkoop,behulpzaam en vriendelijk als je contact met ze opneemt"

8
Afnemer uit Beverwijk

2018-12-23

"ben tevreden"

2
Afnemer uit Serooskerke

2018-12-23

"De overstap is door Powerpeers niet geregeld na afloop van het beëindigen van mijn toen lopende contract bij een andere leverancier. Powerpeers heeft het contract meteen omgezet, wat ik niet meteen door had, waarna ik van mijn lopende leverancier een boete moest betalen vanwege voortijdig afsluiten. De overstap naar Powerpeers heeft me dus alleen maar méér gekost."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Het is altijd vervelend te horen dat er iets mis is gegaan bij de overstap. Normaal gesproken verloopt dit allemaal soepel. Alleen in uw geval dus niet. Wij doen er alles aan onze overstapservice naar tevredenheid te laten verlopen. Daarbij hanteren wij een ingangsdatum wanneer uw oude contract afloopt om zo eventuele opzegboetes te vermijden."

8
Afnemer uit Wageningen

2018-12-23

"Ik vind de site zeer overzichterlijk, je kan zo zien wat je verbruikt en waar je energie vandaan komt."

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy