Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Gemiddelde cijfers per onderdeel

  • Service 7,9
  • Prijs 8,2
  • Duurzaamheid 8,0
  • Mijn omgeving 7,8
  • Communities 7,6

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

9
Afnemer cees verhey uit Zuidoostbeemster

2018-12-24

"duidelijk en geen onzin verhalen"

8
Opwekker Steven Bulk uit Valkenburg

2018-12-24

"Ik begrijp helaas niet veel van het overzicht. Niet echt overzichtelijk."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Dankjewel voor je terugkoppeling. We organiseren gebruikerstesten (usability) om onze app en dashboard te verbeteren. GeÏnteresseerd? Meld je aan voor ons klantpanel via service@powerpeers.com. We zijn erg benieuwd naar je suggesties"

10
Afnemer uit Zevenhuizen

2018-12-24

"ben zeer tevreden"

9
Afnemer Rob,Groningen uit Groningen

2018-12-24

"Heel prettige benadering van Klantenservice bij een vraag van mij.Kreeg duidelijke uitleg mbt mijn vraag en ook het gevoel dat er goed geluisterd werd,zeer klantvriendelijk.Dat is bij andere klantenservices wel's heel anders. Aangezien mijn vraag over mijn (ws te hoge) voorschotbedrag ging,en eventuele ik met PowerPeers evt consequenties daarvan in januari vua de mail heb afgesproken ,is het nog even afwachten hoe eea gaat verlopen.Komt Powerpeers ook die afspraak na,dan krijgt het bedrijf een 10 ipv de huidige 9 van mij!"

8
Afnemer J.Fijn uit Molenhoek

2018-12-24

"Gewoon prima, mogelijkheid tot afname heel persoonlijk in te richten. Scherp aanbod en duidelijke communicatie."

6
Opwekker uit Harderwijk

2018-12-23

"Het gaat mij er niet om dat ik niet tevreden ben maar je moetwel iemand vinden die ook zelf stroom opwekt en wil veranderen van leverancier"

8
Afnemer uit Gorinchem

2018-12-23

"Prima!!"

10
Opwekker H.J.M.Höfte uit Barsingerhorn

2018-12-23

"prima maandelijks verslag over verbruik en levering."

5
Afnemer N. A. Haveman. uit Alphen aan den Rijn

2018-12-23

"Dit jaar ben ik voor het eerst klant bij powerpeers, omdat deze leverancier één van de groenste leveranciers was en een aantrekkelijke welkomstprijs had. De reclame en berichten die ik ontvang zijn weinig interessant. Ze gaan meestal over het installeren van zonnepanelen, ik ben alleen, dus dit is niet snel rendabel. Ook de nieuwe tarieven zijn niet interessant, want ik krijg geen idee van de kosten volgend jaar tegen de nieuwe tarieven tegenover de kosten van het huidige jaar. Veel belangrijker: ik heb sinds het lid worden vanaf afgelopen 1 maart nog geen enkel idee van mijn verbruik of het wel/niet kloppen van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit vanwege het ontbreken van een slimme meter. Gezien veel huizen dit hebben zou m.i. een goede service beginnen met een mogelijkheid om je verbruik bij te houden t.o.v. het voorschotbedrag. Dit zou middels een app kunnen die maandelijks vraagt om je standen in te geven. Deze mogelijkheid online is sowieso een goede stap om het eigen verbruik te kunnen monitoren. De app/mogelijkheid online zou ook kunnen aangeven hoe je verbruik is ten opzichte van een vergelijkbaar huis/huishouden. Dit was bij Greenchoice, mijn vorige leverancier, wel het geval. Ook kwam daar de mogelijkheid voorbij om winddelen te kopen, dit is voor mij bijvoorbeeld interessanter dan zonnepanelen. Kortom: de service en informatie zou meer op maat kunnen en zou als insteek moeten hebben om het verbruik inzichtelijk te maken en om te besparen op je verbruik. Graag verneem ik uw reactie. Vriendelijke groet, Nick Haveman."

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy