Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

8
Opwekker Arno Stokkel uit Beinsdorp

2018-12-24

"ik ben tot nu toe tevreden met powerpeers. en vind duurzame energie (zonnepanelen) een goede investering. thanks, Arno"

10
Opwekker Sjraar uit Maasbree

2018-12-24

"De hogere uitbetaling na het solderen voor de teveel teruggekeerde kwh"

9
Afnemer cees verhey uit Zuidoostbeemster

2018-12-24

"duidelijk en geen onzin verhalen"

8
Opwekker Steven Bulk uit Valkenburg

2018-12-24

"Ik begrijp helaas niet veel van het overzicht. Niet echt overzichtelijk."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Dankjewel voor je terugkoppeling. We organiseren gebruikerstesten (usability) om onze app en dashboard te verbeteren. GeÏnteresseerd? Meld je aan voor ons klantpanel via service@powerpeers.com. We zijn erg benieuwd naar je suggesties"

10
Afnemer uit Zevenhuizen

2018-12-24

"ben zeer tevreden"

9
Afnemer Rob,Groningen uit Groningen

2018-12-24

"Heel prettige benadering van Klantenservice bij een vraag van mij.Kreeg duidelijke uitleg mbt mijn vraag en ook het gevoel dat er goed geluisterd werd,zeer klantvriendelijk.Dat is bij andere klantenservices wel's heel anders. Aangezien mijn vraag over mijn (ws te hoge) voorschotbedrag ging,en eventuele ik met PowerPeers evt consequenties daarvan in januari vua de mail heb afgesproken ,is het nog even afwachten hoe eea gaat verlopen.Komt Powerpeers ook die afspraak na,dan krijgt het bedrijf een 10 ipv de huidige 9 van mij!"

8
Afnemer J.Fijn uit Molenhoek

2018-12-24

"Gewoon prima, mogelijkheid tot afname heel persoonlijk in te richten. Scherp aanbod en duidelijke communicatie."

6
Opwekker uit Harderwijk

2018-12-23

"Het gaat mij er niet om dat ik niet tevreden ben maar je moetwel iemand vinden die ook zelf stroom opwekt en wil veranderen van leverancier"

8
Afnemer uit Gorinchem

2018-12-23

"Prima!!"

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy