Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 8

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker

2019-08-17

10
Opwekker Amira van der Boom

2019-08-17

7
Opwekker richard pastor

2019-08-17

"Het is wel belangrijk dat ik en andere mensen met mij schonen energie krijgen van zonneenergie en van windenergie dat vindt ik wel belangrijk dat de mensen schonen energie krijgen ."

7
Opwekker

2019-08-17

"Het is mooi waar we weten waar de energie vandaan komt. Ook belangrijk , dat jee een hogere prijs krijgt van terug levering van E. en dat je energie kan delen met derden. Groet Wim Viskaal"

8
Opwekker

2019-08-17

"Ik heb voor Powerpeers gekozen door de combinatie van duurzaamheid en klantvriendelijkheid en de snelle service."

8
Opwekker

2019-08-17

5
Opwekker

2019-08-17

"Ik ben heel tevreden, maar dat wil niet zeggen dat ik het zomaar aan anderen zou aanraden. En dat is de vraag. Om te weten te komen of je klanten tevreden zijn zou je de vraag anders moeten stellen."

8
Opwekker

2019-08-17

"Goed"

8
Opwekker

2019-08-17

5
Opwekker

2019-08-17

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy