Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 8

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker

2019-08-21

7
Opwekker

2019-08-21

7
Opwekker

2019-08-20

"Vriendelijk concept"

5
Opwekker

2019-08-20

"Niet duidelijk het het precies wekt. Powerpeers zou mensen moeten koppelen voor opwekken / afnemen van stroom"

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Bedankt voor je feedback. We geven je graag meer uitleg over het Powerpeers platform. Neem gerust contact op met ons serviceteam via service@powerpeers.com."

8
Opwekker

2019-08-20

8
Opwekker Van der Leij

2019-08-20

5
Opwekker binnekamp

2019-08-19

"jullie komen eerst met scherpe prijs en als je binnen bent vervolgens direct met een hoge prijsverhoging"

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Bedankt voor je eerlijke feedback. Helaas vond er kort na je aanmelding een prijsverhoging plaats, per 1 januari. Dat heeft vooral te maken met de verhoogde overheidsheffingen en netbeheerskosten. Ik kan me voorstellen dat je hier niet blij mee was, maar deze prijsverhoging moesten alle energieleveranciers verplicht doorvoeren."

9
Opwekker Bossinga

2019-08-19

"Top, sinds we zonnepanelen hebben en dus meer terugleveren dan gebruiken sowieso de beste keuze!"

8
Opwekker

2019-08-19

6
Opwekker Bruinekool

2019-08-18

"Bij inschrijving bij Powerpeers was duidelijk dat het meer zou gaan kosten dan bij onze vorige leverancier, maar daar staat groene energie tegenover, dus oké. Maar waar de forse verhoging van 184 euro (vorige) naar 239,22 euro (huidige) (dus 30%!!) precies vandaan komt is me niet duidelijk. Ik vind het een enorme verhoging."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Bedankt voor je eerlijke feedback. Helaas vond er kort na je aanmelding een prijsverhoging plaats, per 1 januari. Dat heeft vooral te maken met de verhoogde overheidsheffingen en netbeheerskosten. Ik kan me voorstellen dat je hier niet blij mee was, maar deze prijsverhoging moesten alle energieleveranciers doorvoeren. Wil je een exacte specificatie van de verhoging? Neem dan even contact met ons op via service@powerpeers.nl"

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy