Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 7,4

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review
7,4

Gemiddelde cijfers per onderdeel

  • Service 7,9
  • Prijs 8,2
  • Duurzaamheid 8,0
  • Mijn omgeving 7,8
  • Communities 7,6

Bekijk reviews van onze Powerpeers

9
Opwekker Barry Atsma

2019-02-18

"Ik zou aan iedereen willen zeggen; probeer het en zegt het voort!"

8
Opwekker Christian uit Arnhem

2019-01-02

"Het dashbord is mooi maar wel erg complex. Wat zegt het allemaal, lever je echt aan die 5 afnemers en ontvang je ook echt van die sociale opwekker..."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Dankjewel voor de mooie beoordeling. Wij zijn continue bezig met de doorontwikkeling van jouw energiedashboard. Kun je meer details of voorbeelden geven? Mail gerust met service@powerpeers.com. Alle tips zijn welkom!"

2
Afnemer uit Assen

2019-01-02

"Verhuizing is administratief niet goed afgehandeld. Dit proces loopt voor geen meter. Verhuizing kon niet online doorgegeven worden. Vervolgens een vage mail met vragen, waaronder een 2e e-mail adres dat ik niet had. Moest ik maar die van mijn vriendin doorgeven. Vervolgens is de verhuizing eerst niet verwerkt, en later is alles op mail van mijn vriendin gekomen. Nu staat het nog steeds niet goed, mijn dashboard staat nog steeds op naam van mijn vriendin. Het lijkt erop dat een verhuizing wordt verwerkt door eerst het contract op te zeggen en dan een nieuw contract aan te maken. Dat werkt niet, met name als je een tijdje 2 adressen hebt tijdens de verhuizing. Dit proces moet echt worden aangepast!"

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"JWat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Je hebt gelijk, de administratieve verwerking van je verhuizing is niet soepel verlopen bij ons. We hebben gelukkig een hoop verbeteringen aangebracht in het proces van verhuizen en we blijven dit verbeteren."

10
Afnemer uit 's-Gravenhage

2018-12-31

"Wij hebben Powerpeers om een aantal redenen gekozen. Duurzaamheid en prijs waren daarbij belangrijke overwegingen. In de oraktijk is de overstap probleemloos verlopen en is de communicatie van Powerpeers eigentijds en duidelijk."

6
Afnemer uit Amsterdam

2018-12-30

"Powerpeers oogt sympathiek, maar er zijn meer sympathieke leveranciers en ik kijk toch vooral naar de voordeligste leverancier"

9
Opwekker Joost uit Kerkrade

2018-12-30

"Hogere vergoeding voor geleverde stroom"

9
Afnemer uit Lage Zwaluwe

2018-12-29

"ik ben zeer tevreden."

9
Opwekker Arjan uit Hengelo

2018-12-27

"Jullie zijn een heel net bedrijf, denken mee met de klant en zijn eerlijk. Een 9 krijgen ( eigenlijk 9,5) jullie alleen omdat de antwoorden soms iets te lang duurde maar kwamen wel eerlijk en duidelijk, dus bij nog sneller antwoorden krijgen jullie een 10"

9
Opwekker Jan Crapels uit Neeritter

2018-12-27

"9"

8
Afnemer Jeroen uit Maassluis

2018-12-27

"Als ik heel eerlijk ben, heb ik voor Powerpeers gekozen vanwege de goede tarieven. Daarnaast maakte het belangrijke onderdeel 'duurzaamheid' en hoe jullie daar mee om gaan en voor in zetten de keuze nog veel makkelijker."

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy