Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 8

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review

Bekijk reviews van onze Powerpeers

7
Opwekker P.R. Aalderink

2019-10-06

"Wat betreft de app voor Android: 1. De app komt zeer traag op en soms pas na opnieuw starten 2. De waarden van 'Stroom teruglevering' blijven vaak achterwege, terwijl er toch zonnige dagen waren. In mindere mate geldt dit ook voor de andere meetwaarden in het dashboard. 3. De meterstanden in het hoofdstuk Service worden niet weergegeven."

9
Opwekker

2019-09-28

10
Opwekker

2019-09-14

8
Opwekker Arjen

2019-09-07

"Een goede prijs, de extra vergoeding voor PV-productie en het selecteren van je groene leveranciers zijn voor mij de positieve punten........Oh ja...en dat thuis het licht aan gaat;-)"

7
Opwekker

2019-09-04

8
Opwekker

2019-09-03

8
Opwekker

2019-08-24

3
Opwekker

2019-08-24

"Voorheen zat ik bij Essent en daar betaalde ik voor gas en licht 124,00 per maand. Nu had ik de prijs gewonnen voor de naam van het zonnepark, toen betaalde ik 90,00 per maand voor alleen gas. Nu schrok ik toch wel van mijn bankafschrift waarop jullie plotseling 160,00 af hebben geboekt. Dat scheelt toch wel erg veel. Ik vind jullie systeem wel goed gevonden om mee te liften op vrienden met zonnepanelen. Ik hoop dat dat wel gaat werken voor jullie."

Antwoord van Pieter
Powerpeers

"Bedankt voor je feedback! Inmiddels hebben we contact met je opgenomen om de situatie te bespreken."

9
Opwekker

2019-08-21

7
Opwekker

2019-08-21

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy