Skip to the content
Home

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een: 8

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van. Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Schrijf een review

Bekijk reviews van onze Powerpeers

7
Opwekker

2019-08-20

"Vriendelijk concept"

5
Opwekker

2019-08-20

"Niet duidelijk het het precies wekt. Powerpeers zou mensen moeten koppelen voor opwekken / afnemen van stroom"

8
Opwekker

2019-08-20

8
Opwekker Van der Leij

2019-08-20

5
Opwekker binnekamp

2019-08-19

"jullie komen eerst met scherpe prijs en als je binnen bent vervolgens direct met een hoge prijsverhoging"

9
Opwekker Bossinga

2019-08-19

"Top, sinds we zonnepanelen hebben en dus meer terugleveren dan gebruiken sowieso de beste keuze!"

8
Opwekker

2019-08-19

6
Opwekker Bruinekool

2019-08-18

"Bij inschrijving bij Powerpeers was duidelijk dat het meer zou gaan kosten dan bij onze vorige leverancier, maar daar staat groene energie tegenover, dus oké. Maar waar de forse verhoging van 184 euro (vorige) naar 239,22 euro (huidige) (dus 30%!!) precies vandaan komt is me niet duidelijk. Ik vind het een enorme verhoging."

8
Opwekker

2019-08-18

8
Opwekker

2019-08-18

"De vergoeding voor zonne-energie is bij Powerpeers hoger dan bij veel andere energieleveranciers, maar de methode op basis waarvan wordt vastgesteld hoeveel zelf opgewekte stroom iemand met derden heeft gedeeld (en waarvoor hij een extra vergoeding krijgt), is volstrekt ondoorzichtig. Daarnaast is ook onduidelijk waarom niet gewoon voor alle aan het net teruggeleverde zelfopgewekte stroom een extra vergoeding wordt gegeven. De koppeling aan afnemers die mij als bron hebben gekozen komt nogal gekunsteld over, want ik heb er geen enkele invloed op wie en hoeveel mensen mij als bron kiezen en hoeveel zij afnemen tijdens de uren dat ik teruglever. Alle stroom die ik teruglever wordt door anderen gebruikt, dus ik begrijp niet waarom ik alleen een extra vergoeding krijg voor stroom die ik teruglever naar mensen die mij bewust als bron hebben gekozen. Powerpeers kan haar service verbeteren door een heldere uitleg over beide zaken te geven op haar website, of eenvoudigweg de vergoeding voor zonnestroom te verhogen en voor alle teruggeleverde stroom te betalen . Dat is wel zo eenvoudig en voor het milieu maakt dit ook niks uit. Denk er maar eens over..."

Power to the people
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via onze app

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €390,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.

celebrating guy