Als jij gas gebruikt, compenseren wij de CO2 uitstoot. Wel zo eerlijk.

Als je doucht, of de verwarming aanzet, verbruik je gas. Daar komt CO2 bij vrij. Helaas kan dat (nog) niet anders, maar we hebben er iets op gevonden. Wij ondersteunen namelijk diverse projecten wereldwijd die de COuitstoot terugdringen en daarnaast ook nog eens de lokale communities vooruit helpen. 

Zonne-energie in China

China heeft grote ambities om klimaatverandering en luchtvervuiling tegen te gaan. In 2016 is het aantal geïnstalleerde zonnepanelen verdubbeld! Desondanks levert zonne-energie slechts 1% van de totale elektriciteitsproductie. Powerpeers ondersteunt het Qinghai Solar PV project, waardoor China jaarlijks 27 ton minder CO2 uitstoot.

Zonne-energie in India

Zonne-energie is in opmars. Zowel in omvang als in diversiteit. Powerpeers steunt het Godawari Solar Thermal project in India, het grootste project in Azië dat werkt met geconcentreerde zonne-energie en zonne-warmte. De investering in deze duurzame energie-installatie was zo'n 150 miljoen euro. Wanneer jij gas verbruikt, dan levert powerpeers een bijdrage aan dit project en maken we samen energie duurzaam!

Windenergie op Aruba

Aruba staat bekend als perfecte surf plek. Maar er wordt veel meer gedaan met de wind op dit eiland. Met 5.000 winduren per jaar is Aruba namelijk een wereldleider in windenergie. Er is een derde en zelfs een vierde windpark in ontwikkeling. Windpark Vader Piet voorziet in bijna 20% van de elektriciteitsbehoefte van Aruba. Als jij gas afneemt bij powerpeers, ondersteunen wij samen de duurzaamheid op Aruba. 

Stap direct over naar Powerpeers

kies voor duurzame stroom van vrienden en familie voor een superscherpe prijs

Samenstroom + Gas
Variabele prijs

2300 kWh + 1200 m3

Pas aan >

€ 112,11 per maand

€ 1.345,34 per jaar

Kies ook voor zonne-energie van vrienden en buren! En als je gas verbruikt, compenseren wij de CO2 uitstoot.

Word ook opwekker + Gas
Variabele prijs

3500 kWh - 1500 kWh + 1200 m3

Pas aan >

€ 107,37 per maand

€ 1.288,46 per jaar

Heb jij zonnepanelen en een slimme meter? Deel je energie via powerpeers en ontvang de hoogste vergoeding van Nederland voor jouw zonne-energie!

Kies voor schone stroom
Variabele prijs

2300 kWh

Pas aan >

€ 32,04 per maand

€ 384,43 per jaar

Met powerpeers samenstroom kies je je eigen duurzame energiebronnen. Hoe leuk is dat! Bekijk hun verhalen op powerpeers.nl/opwekkers